Излегоа составите: Македонија ќе напаѓа преку Несторовски и Пандев

Официјалните состави за вечерашниот натпревар на Македонија против Косово:

МАКЕДОНИЈА:

Димитриевски; Муслиу, Бејтулаи, Велковски; Алиоски, Адеми, Николов, Ристовски; Барди; Пандев, Несторовски.

РЕЗЕРВИ: Божиновски, Шишковски, Хасани, Костадинов, Ристевски, Спировски, Стојановски, Тошевски, Трајковски, Тричковски, Велковски, Зајков.


КОСОВО:

Мурич; Кололи, Алити, Дрешевич, Војвода; Бериша, Шала; Хадерѓонај, Зенели, Целина; Нухиу.

Сподели

Можеби ќе ве интересира