На кои канали ќе се емитува натпреварот помеѓу Македонија и Косово?

Утрешниот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Косово со директен пренос на 4 канали.

Љубителите на фудбалот и поддржувачите на македонската фудбалска селекција ќе имаат можност да го следат мечот на следниве програми:

20:35 МТВ 1
20:35 МТВ 3
20:40 Спорт Клуб 3 (СРБ)
20:40 Спорт Клуб 3 (ХРВ)

Пред само 2 часа, беше соопштено дека и македонскиот радио сервис ќе врши емитување директно од националната арена „Тодор Проески“, под мотото „Сега е наше време, сега е македонско време“.

Сподели

Можеби ќе ве интересира