Втората рунда од машката Прва ракометна лига со преноси во живо

Утре се игра вториот мини-турнир во рамките на втората рунда од машката ракометна Прва Лига. Домаќини се РК Јехона и РК Металург 2, а директни преноси ќе има на Youtube каналот на Македонската ракометна федерација (RFM HANDBALL).

LIVESTREAM: Прва Лига мажи – 2 рунда 10.10.2020 (сабота)

ГРУПА А – ДОМАЌИН НА МИНИ-ТУРНИР: РК ЈЕХОНА

12:30 часот/ РК ШАМПИОН – РК ПРЕСПА 2015 / https://www.youtube.com/watch?v=j8QLMGVB3N0…
14:30 часот/ РК ДРАЧЕВО – РК РИНИА М / https://www.youtube.com/watch?v=i3R1ddrUKOM…
17:00 часот/ РК КИЧЕВО 2020 – ГРК БОРЕЦ / https://www.youtube.com/watch?v=_sv5GQF-6wM…
19:15 часот/ РК ЈЕХОНА – РК АЕРОДРОМ / https://www.youtube.com/watch?v=5y9hymrvf2c…

ГРУПА Б – ДОМАЌИН НА МИНИ-ТУРНИР: РК МЕТАЛУРГ 2

12:00 часот/ РК ТЕКСТИЛЕЦ – МРК КУМАНОВО / https://www.youtube.com/watch?v=vwHqGCSfBZs…
14:15 часот/ РК ВАРДАР НЕГОТИНО – РК МАКЕДОНИЈА ЃП / https://www.youtube.com/watch?v=M9eBV20Z5bY…
16:30 часот/ РК ДЕЛЧЕВО ВАРДАР – РК МЕТАЛУРГ 2 / https://www.youtube.com/watch?v=F6Z75Ujqukk…
18:45 часот/ РК ПАРТИЗАН 2016-СПОРТ – РК СКОПЈЕ 2020 / https://www.youtube.com/watch?v=bsNGv6FIzX0…

Сподели

Можеби ќе ве интересира