ВИДЕО: Савески од Љуботен – нов еврогол во третата лига на Македонија!

Нов еврогол во третата фудбалска лига на Македонија, овој пат дело на Дејан Савески од ФК Љуботен во поразот од ФК Зајас со 3:1. Неверојатен удар, мораме да кажеме… секоја чест!