(ФОТО) Како изгледа еден голмански дрес во 3-та американска лига

Ова е голмански дрес на американскиот фудбалски клуб Форвард Медисон кој се натпреварува во УСЛ Лига еден, односно 3-та лига по првата и најпозната МЛС и УСЛ Чемпионшипот. Тие го објавија голманскиот дрес за новата сезона кој изгледа прилично модерно и несекојдневно, а дизајниран е од познатиот дански спортски бренд „Хумел.