(ВИДЕО) Најдобро забивање од четврта рунда во Еврокуп

Еврокуп го прогласи за најдобро забивањето на Ерик Мика од Партизан, на натпреварот во Турција против Бахчесехир. Тимот на Партизан славеше со 82:76, а на средината на втората четвртина, новото американско засилување го покажа своето знаење.