Пред да станат познати – интересни случки за Роналдо, Меси и Ибрахимовиќ!

Играчи како што се Кристијано Роналдо, Лионел Меси и Златан Ибрахимовиќ, мега-популарни личности во светот на фудбалот, не од секогаш биле во центарот на вниманието на јавноста. Тие моментално се познати како мајстори на теренот, па многумина се запрашуваат какво било нивното детство и како дошле до тука. Голем дел од информациите излезат на виделина по некое време па можеме да видиме во какви ситуации се наоѓале пред да потпишат договори за милионски суми со своите клубови и спонзори. КРИСТИЈАНО РОНАЛДО Името Роналдо го добил по американскиот претседател Роналд Реган.…