(ВИДЕО) Блокада на рундата – го врати во прво одделение!

Никола Милутинов ја имаше блокадата на рундата во Евролига, кога со фантастична игра под својот обрач го „врати во прво одделение“ Хасан Мартин – човекот кој го пополни местото на србинот кој токму од Олимпијакос замина во ЦСКА Москва.