На кои канали ќе се емитува натпреварот помеѓу Македонија и Косово?

Утрешниот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Косово со директен пренос на 4 канали. Љубителите на фудбалот и поддржувачите на македонската фудбалска селекција ќе имаат можност да го следат мечот на следниве програми: 20:35 МТВ 120:35 МТВ 320:40 Спорт Клуб 3 (СРБ)20:40 Спорт Клуб 3 (ХРВ) Пред само 2 часа, беше соопштено дека и македонскиот радио сервис ќе врши емитување директно од националната арена „Тодор Проески“, под мотото „Сега е наше време, сега е македонско време“.