(ВИДЕО) Топ 100 спортски смешни моменти во 2020!

Последен ден од оваа неочекувано лоша и пред се тешка година за сите спортисти, но мораше да се работи. Спортистите беа посилни од невидливиот непријател и продолжија со тоа што најдобро го знаат – им овозможија на нивните фанови но и на сите љубители да го поминуваат слободно време пред ТВ екраните. Сепак, тука се и смешните случки и промашувањата кои се дел од играта. Ви ги претставуваме Топ 100 спортски смешни случки за 2020 година според организацијата „Sports Complex“, која ги опфати скоро сите спортови: Американски фудбал, Тенис, Бејзбол,…