Тони Стојановски во Куќата на фудбалот поради искрените зборови за Македонија! (ВИДЕО)

Спортскиот новинар и коментатор во МТВ, Тони Стојановски, стана дел од Куќата на фудбалот откако ФФМ го стави на ѕид неговиот мини-говор и коментар по пласманот на Македонија на ЕП. Ви благодарам, голема чест за мене. Ме изненадивте многу, кратко рече Стојановски