Фудбал во Македонија – Зимски преоден рок 2021

Фудбалската Федерација на Македонија ги информира сите клубови дека од 15-ти јануари 2021 година, започнува зимскиот преоден рок за фудбалери (мажи/жени) и истиот ќе трае до 11-ти фeвруари 2021 година. Ги информираме клубовите своите барања за сертификати за професионални и аматерски фудбалери да ги постават на ФИФА ТМС платформата и испратат информација до оддел за ТМС на ФФМ најкасно до 14 часот на 11 февруари, 2021 година за да има доволно време за обработка на барањата. Сите барања кои ќе бидат доставени по 23.59 часот на 11 февруари, 2021 година…