ВИДЕО: Ова не се брани – силен и прецизен слободен удар!

Прекрасен погодок од слободен удар постигна Андреј Хачатуријан во победата од 4:1 на Торпедо Жодино против Слуцк. Работите во Белорусија се како во „друг свет“, па покрај посетата на трибините без маски, можеме да видиме и ремек дело од 16 метри.