(ВИДЕО) Совет од малиот и борбен Јане: Никогаш не се откажувај од животниот сон!

Во интервју за Сител телевизија, малиот Јане испрати моќна порака до сите луѓе: Никогаш не се откажувај од тоа што го посакуваш, иако некогаш шансите се мали! Јане е голем фан на фудбалската федерација на Македонија но и еден од најголемите борци во светот за фудбал без бариери, односно еднаквост за сите спортисти.