(ВИДЕО) Погодок од 40 метри + фанатичен коментатор = уживање!

Интересен погодок постигна Хасан Амин за фудбалскиот клуб Мепен, во германската трета лига. Вреди да се напомене дека екипата ја води легендарниот Торстен Фрингс! Но, доколку преносот го водеше некој друг спортски работник, немаше да имаме ниту слична ситуација затоа што голем број на чинители се потребни за еден производ да понуди уживање.