Фоњини на нов начин го исфрла бесот од себе (ВИДЕО)

Секогаш интересниот италијанец со нова интересна случка во свој стил, овој пат на турнирот во Хамбург. На овој начин можеби и си помогна на самиот себе, бидејќи по овој момент, Фабио Фоњини направи пресврт на натпреварот кога губеше 6:4 во првиот сет. Тој со сигурна игра и вистински удари дојде до 1:6 и 5:7, па се пласираше во 1/8, каде го чека подобриот од Каспер Руд – Беноа Пер. Не верувам дека некој вистински љубител на тенисот може да го мрази добропознатиот Фоња.